Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kredyt na mieszkanie - gdzie najlepiej...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-09, 07:34   #91
atabe_s
Raczkowanie

GG do atabe_s
Dot.: kredyt na mieszkanie - gdzie najlepiej...

Z mbankiem to trochę kiepsko sprawa wygląda bo w internecie jest dużo negatywnych opinii klientów, począwszy od czasu rozpatrywania wniosku kredytowego i udzielenia kredytu (jak komuś się spieszy to radzę inny bank), poprzez problemy z wszelkimi zaświadczeniami, obsługą kredytu kiedy chce się jakieś zaświadczenia, zmiany. Ja sama wzięłam tam kredyt bo mieli przy niskim wkładzie korzystne oprocentowanie i ponieważ mam tam od jakiegoś czasu rachunek to nie musiałam zakładać kolejnego ror-u w związku z kredytem i miałam czas na zawarcie umowy kredytowej około 2 m-ce. Wyrobili się od złożenia wniosku do podpisania umowy w 3 tygodnie bodajże więc jak na ten bank to było super tempo. Przelew kredytu do dewelopera pierwszej transzy poszedł bezproblemowo, dokumenty jakie kazali mi dostarczyć z wnioskiem były wystarczające (nie wymagali jakiegoś donoszenia kolejnych papierów jak czasem bywa). Ale to dopiero jest początek mojej bliższej znajomości z tym bankiem i po np 2 latach mogę powiedzieć czy warto. Jak na razie jestem zadowolona. A o problemach z tym bankiem można poczytać na forum gazeta.pl odnosnie kredytów
atabe_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując