2022-09-15, 11:50
|
|
|
Gotowa do ataku
|
Dot.: Panny młode 2023!
Cytat:
Napisane przez kasiunia788742
To ja chyba będę szyła suknie - nie znalazłam żadnej takiej aby wydać tyle kasy
U nas się nic nie zmieniło - dalej mamy ile mieliśmy. W tym miesiącu albo październiku chce załatwić właśnie suknie i obrączki. No i w październiku rozpoczynają się zapisy do fryzjera więc też będę pisać.
No i co najważniejsze - w grudniu muszę pilnować terminu aby urząd nam zaklepał dzień i godzine. Planujemy 17- 17.30- 18 bo to jednak piątek więc po pierwsze korki, po drugie, nie każdy może wziąć sobie wolne albo po prostu nie chce brać wolnego.
Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka
|
Zastanawiałam się na szyciem, ale zrezygnowałam na ten moment, bo nie wiem czy nie skończyłabym się nerwowo nie znając rezultatu końcowego. Poszukałam za to salonów w innych miastach, ale niezbyt daleko, które mają ładne suknie, ale w ograniczonych cenach.
W moim mieście jest kilka salonów, ale jeden jest taki super extra och ach, ale jak zobaczyłam ceny no to 10 tyś. za suknię na jeden dzień nie dam. Nie krytykuję takiego wyboru, ale wolę takie środki przeznaczyć na coś innego, chociażby na podróż poślubną.
Właśnie mi przyszły buty, które wypatrzyłam i w zasadzie jedyne, które mi się spodobały, więc jak się okażą wygodne i będą pasować to będę się powoli umawiać na jakieś wstępne przymiarki.
Buty chciałam przede wszystkim takie, które będę mogła później także założyć
Cytat:
Napisane przez Imperfecta
My w ubiegłą sobotę byliśmy oglądać obrączki i totalnie nic nie wiem, oczopląsu dostałam i nic więcej  te które podobały mi się gdzieś na zdjęciu, to nie podobają mi się na palcu.
|
a pomierzyliście?
My byliśmy przekonani o tym, co nam się podoba i w sumie sam wzór został, ale 3 dni się zastanawiałam nad szerokością obrączki, bo minimalne różnice, ale jednak miały duże znaczenie. Jestem ciekawa jak wyjdą
Czas edycji: 2022-09-15 o 11:56
Powód: dopisek
|
|
|