Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak stać się zimną i złą kobietą z takiej, która facetowi nadskakuje i uchyla świata?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-09-17, 16:15   #14
foczka01
Przyczajenie

Dot.: Jak stać się zimną i złą kobietą z takiej, która facetowi nadskakuje i uchyla ś

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;89351811]Treść usunięta[/QUOTE]

Też mnie szlak trafia. Szczególnie dzisiaj. Także przepraszam jeśli wydaje się w moich wpisach osobą wredną, ale dzisiaj jestem zdenerwowana.

I właśnie sęk w tym, że byliśmy dzisiaj umówieni. Powiedział, że przyjedzie i w sobotę i w niedzielę jak dopytałam. A teraz nagle dostaję telefon po 15stej, że no sorry jednak nie, bo coś musi w domu ogarnąć i dopiero ze sklepu wrócił to się nie opłaca mu przyjechać. Ok, zawsze może coś wypaść, ale nie mogł mnie o tym poinformowć wcześniej? A nie, dobra odwołam, jutro sie z nią spotkam, wkurvia mnie takie coś

I mi nie chodzi o to, że on ma teraz wymyślać skok na bungee. Myślę, że kobiety są bardziej pomysłowe od facetów. Mi zależy tylko zeby on proponował spotkania jakiekolwiek, obojetnie czy to bedzie pielgrzymka do Czętochowy czy wspólne pierdzenie w kanape
foczka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując