|
Dot.: sex, związek a kompleks nienaturalnego owłosienia
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------
[/COLOR]Nie rozumiem. Planujesz swojemu nowemu facetowi zanim pójdziecie do łóżka opowiadać âjestem owłosiona, w ogóle dziękuje ze się mną zainteresowałeś, wiem ze niw jestem tego warta bo mam włosy na ciele, a do tego biedna Bp nie stać mnie na laser?â- cokolwiek Nys nie powiedziała to przedstawisz się jako zakompleksiona osoba która może szuka fundatora na laserâŚ
Dla mnie cały pomysł robienia takich rozmow jest w ogóle kuriozalny i postawisz siebie w bardzo złym świetle
Skoro facet z Tobą jest to czy chcesz czy nie zapewne już oblookał Cię tu i tam i mu się podobasz
Jeśli chcesz strzelać sobie w kolano takimi rozmowami to my Cię nie powstrzymamy.
Ja np po jakimś czasie znajomosci mówiłam mojemu facetowi ze mam z tym problem ale to była normalna rozmowa a nie w takim tonie co Ty planujesz i to przed rozpoczęciem współżycia
A jeśli czujesz się na tyle niepewnie ze boisz się jego reakcji w łóżku to może zaproś go na basen czy do jakiegoś spa? I przekonasz się jak na Ciebie reaguje i może nabierzesz trochę pewności siebie
Edytowane przez MilagrosFade
Czas edycji: 2022-09-20 o 13:14
|