Dot.: Dziewczyna a ilość partnerów
Cytat:
Napisane przez Trzepotka
Treść usunięta
|
@Trzepotka ja miałem jedną i oczekuje czegoś od dziewczyny z którą miałbym się związać
Nie wiem jak u kobiet skoro wam nie przeszkadza ilość partnerów u faceta to nie mój interes, ja jak i w sumie z paru moich znajomych podziela moje zdanie
max 0-2, chciałbym dziewczyny bez dużego bagażu doświadczenia
Sory za słownictwo
Grażynko no oszczędze to sobie czasu i poszukam kogoś innego, jeszcze nie wiem jak to zrobić bo panna jest chyba zakochana i myśle jak tu jej nie zranić mocno
@DrDoom
No dość spora różnica ale nie chce się tym afiszować bo nie temat do dyskusji, mam swoje zdanie wyrobione na temat dziewczyn z dużą ilością partnerów, są też koledzy co opowiadają więc też temu jest ten powód. Chce się dowiedzieć jak rozpoznać czy miała wielu przede mną
"Faceci z natury mają tendencję do zawyżania statystyk a kobiety do ich zaniżania.
A Ty ze swoim podejściem jeszcze mentalnie nie jesteś gotowy na żadną dłuższą relację
"
No niestety zaniżają niepotrzebnie, każdy facet powinien wiedzieć takie rzeczy, skoro wymaga się czegoś od facetów to tym samym powinno sie wymagać czegoś od kobiet bo potem każdy traci swój czas, a po czasie i tak to zazwyczaj wyjdzie. Każdy ma swoje podejście skoro komuś nie przeszkadza ilość partnerów seksualnych u partnera to nie mój problem. Ja mam swoje zasady które trzymam i nie wejde w żadną relacje na dłużej jeśli jakaś koleżanka ich nie spełnia
Więc jak rozpoznać?
Edytowane przez WhoAmI100
Czas edycji: 2022-09-21 o 01:26
|