Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dziewczyna a ilość partnerów
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-09-21, 07:52   #12
WhoAmI100
BAN stały

Dot.: Dziewczyna a ilość partnerów

Cytat:
Napisane przez DrDoom Pokaż wiadomość
Chcesz mieć pewną odpowiedz?
"
Badanie wariografem – Cennik

Cena profesjonalnego badania w Polsce oscyluje pomiędzy 2,000 – 2,500 zł z wykorzystaniem nowoczesnego wariografu cyfrowego.
Cena powinna uwzględniać wszystkie dodatkowe koszty, np. dojazd do Klienta, wykonanie badania na certyfikowanym urządzeniu przez akredytowanego eksperta.
Badania zamawiane u pośredników (np. u detektywa) będzie droższe, pośrednicy doliczają do ceny badania dodatkowe prowizje.
Koszt badania wariografem większej ilości osób powinien uwzględniać zniżki i rabaty (badania grupowe)."

No to masz.
Jak Ci będzie chciała powiedzieć to powie, jak nie to nie. Jak odpowiedziała a czujesz, że nie jest szczera to macie problem.

I po co tutaj dorabiać jakąś ideologię.

Jeżeli oceniasz kobietę przez pryzmat partnerów seksualnych to żyjesz w jakimś światopoglądowym średniowieczu. Wtedy polecam szukać partnerki wśród zakonnic, największa szansa na mały przebieg.

I oczywiście, że Twoi koledzy wolą partnerki które miały mało partnerów (i kobiety też to wiedzą dlatego zaniżają). Tak samo faceci wolą takie które mają niższy status społeczny, mniej zarabiają, są mniej inteligentne itp.
Bo obecnie większość młodych facetów to zakompleksione cipki, które boją się związku partnerskiego, boją się pewnych siebie kobiet. A jeżeli nie daj boże ma lepiej zarabiać albo być bardziej doświadczona w łóżku to trzeba uciekać gdzie pieprz rośnie bo poczucie męskości więdnie w oczach.
Obecnie większość facetów myśli głową a nie penisem, temu też nie chcemy się wiązać z rozpustnicą. Czytało się książki i ilość partnerów u kobiet ma znaczenie, a skoki w bok paniom z dużą ilością mają większe zaprocentowanie niż te z niższą ilością. Nikt chyba nie myśli że weźmie laske inteligentniejszą, łądniejszą, bogatszą bo jest cośtkaiego jak hipergamia, wyobrażasz sobie kim kardashian z jakimś wiesiek co pracuje jako mechanik samochodowy? Trochę logiki

[1=43f4c6e05089aac1c48e760 c19dfc261ffa43875_6583838 01b065;89355804]Treść usunięta[/QUOTE]

No tak

To było zwykłe pytanie, chciałem się jedynie dowiedzieć czy jest możliwość ale jedynie co dostałem to odpowiedzi typu jaki jestem zakompleksiony jakby to miało cokolwiek wspólnego z tematem. Jedynie w sumie atak na moją osobę, chyba każdy chce się czegoś dowiedzieć od partnera, tym bardziej jak się myśli o nim na poważnie. Nie mógłbym spędzić życia i pozwolić aby ktoś wychowywał moje potomstwo mając jakąś przeszłość - skoro sama siebie nie szanowała to no.. a badania naukowe jasno mówią wystarczy poczytać.
A odpowiedź czy jestem zakompleksiony to nie, mam poukładane spokojne życie (no może nie tak bardzo spokojne bo się wyjeżdża tu i tam) ale jestem zadowolony . Wariograf to nie głupi pomysł można przemyśleć ale łatwo go oszukać

---------- Dopisano o 07:52 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

road_rage, tak dlatego należy celować w przedział max 22 lata albo całkowicie odstawić ten schemat rodzina - dom bo to widocznie nieopłacalne
A na rynek i tak wejdą młodsze, po co się kisić z jakaś 30-40 latką jak jest taka 20 latka

Edytowane przez WhoAmI100
Czas edycji: 2022-09-21 o 08:05
WhoAmI100 jest offline Zgłoś do moderatora