Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - brak miesiączki
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-09-21, 15:40   #3
Ciri32
Raczkowanie

Dot.: brak miesiączki

Hej wiem że nie raz już tu pisałam ale bardzo się stresuję. Mianowicie miałam dostać okres sobota/niedziela a jeszcze go nie mam. Wszystkie stosunki w cyklu były zabezpieczone prezerwatywą nigdy nie pękła nie było nawet małej dziurki nic, nie zsunęła się wytrysk był zawsze poza mną. Boję się tylko bo raz przez chwilę penis beż prezerwatywy dotykał mojej lechtaczki i warg ale nie sam czubek penisa tylko jakby jego bój? nie był mokry nie czułam przynajmniej a by był dotykałam go chwilę potem i był suchy spermy na pewno na nim nie było bo nie doszło do wytrsysku. Boję się że coś się przeniosło na rękach itp. Albo po tym dotknięciu coś na mnie zostało i potem płynęło czy coś. Martwię się bo okres mu się spóźnia, pobolewają mnie piersi i na sutkach pojawiły mi się może po dwie małe krostki wcześniej już takie miałam ale one były że mną od dawna No i ja się naczytalam że to są gruczoły Montgomerego i się boję teraz że piersi mnie pobolewają bo to i te krostki to już pierwsze objawy sutki nie zmieniły koloru są takie jak zawsze jasno różowe tak mi się przynajmniej wydaje bo jak zacznę oglądać siebie to się dzieje maskara. Sutki też mnie nie bolą ani nic jedynie delikatnie piersi. Śluz mam mleczny nierozciągliwy i w miarę mało bardo się boję nie wiem co myśleć ciągle się zastanuwac a co jeśli
Ciri32 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując