Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Doda - 12 kroków do miłości.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-09-22, 13:35   #12
pseudofeministka
Zakorzenienie

Dot.: Doda - 12 kroków do miłości.

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Oglądałam tylko jeden odcinek, pierwszy. Doda jest mega chamska, roszczeniowa i po prostu odrealniona. Nie wiem na ile to kreacja na potrzeby programu, ale chyba nikt o zdrowych zmysłach nie chciałby mieć takiej partnerki.
Doda ma zamiar zbić na tym hajs no i tylko po to zostało to napisane. Z reszta, to na pewno kalka z USA.
Nie wiem tylko po co ona świadomie przedstawia się w takim świetle. Masakra xd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dla mnie Doda zawsze taka byla , mimo milej aparycji bylo w niej cos odrzucajaego. NAwet ta jej pewnosc siebie jest jakas taka sztuczna. No i program pokazuje, ze wyglad to nie wszystko i nie daje gwarancji w milosci.

Natomiast ja mam nieodparte wrazenie, ze ona robi to dla kasy + chce ocieplic wizerunek i odciagnac uwage od innyh kwestii. Z tego co kojarze to pozbawiono ja praw autorskich do Dziewczyn z Dubaju, bo byla tam jakas afera o dzialaniu na szkode wierzycieli , o ktorej DOda rzekomo nie wiedziala. Ja uwazam, ze bardzo sprytnie sie od tego odciela, decydujac na rozwod z mezem, zeby jej wizerunek nie ucierpial. Pozniej to jej tlumaczenie sie. Dla mnie sprawa byla gruba i naprawde nie myslalam, ze Doda zdola sie z tego wygrzebac.

Zobaczacie przez ile lat Doda niczego nie nagrywala, dopiero po tej aferze zaczela nagrywac nowe piosenki, bywac na koncertach itd.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując