2022-09-22, 15:10
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia-program TVN część IV.
Cytat:
Napisane przez ashika
Odnośnie panów z tej edycji to jedyne co mi się nasuwa to to że są dziwni, relacje rodzinne u nich tez takie noo niby wszysko gra ale intuicja podpowiada ze cos jest na rzeczy. Poza tym panowie po rozwodach - delikatnie mowiac niepokoi mnie to ze podeszli tak bezkrytycznie do siebie samych juz po rozstaniach bo no sorry ale bardzo rzadko jest tak ze wina lezy tylko po stronie jednego z malzonkow -zazwyczaj sa to zaniedbania po obydwustronach, mniejsze zaangazowanie, mniejsza czułosc itd itd. Wyglada to niepokojaco wszystko.
Odnosnie Pan - niby spoko ale Marta32 - raczej wyglada mi na osobe niepokorna przy czym ciezko okreslic czy to wada czy zaleta
Justyna - hmm nieco dziwne zachowanie na weselu nie potrafie jej rozgryzc
Marta38 - poukładana spokojna wydaje się byc jako jedyna swiadoma i gotowa na założenie rodziny, chce spokojnego stablinego zwiazku z normalnym spokojnym zwyklym facetem - niestety w tym programie to nie jest możliwe od kilku edycji
Jedynymi spoko facetami którzy byli gotowi i dojrzali do związku małzenskiego i zakładania rodziny jak do tej pory dla mnie byli Adrian, Karol ( który został dziwnie przedstawiony z zestawieniu z Iga), Wojtek.
|
Odnośnie panów rozwodników to ważną informacją jest, ze chyba w obu przypadkach to żona wystąpiła o rozwód. Bez powodu rozstać się nie chciały, wiec te teksty o wielkim zaskoczeniu są dziwne.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|