2022-09-25, 23:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne, młode i szalone, 30+, 40+- część VI.
Zastrzezona, wspolczuje problemow z samochodem. Mam wrazenie, ze auto to taka skarbonka, zawsze cos. W duchu sie ciesze, ze nie potrzebuje posiadac czterech kolek.
Mari, jaki rozswietlacz do ciala kupilas? 29 butelek zeli robi wrazenie.
Jesli chodzi o twarz jestem wybredna, ale cialo myje pierwszym lepszym zelem albo naturalnym mydlem w kostce. Swiat zeli i balsamow nigdy mnie nie wciagnal, moze i lepiej. Z szamponami tez mam spokoj odkad kupuje litrowe Joico w TK Maxxxie.
Ostatni dzien urlopu spedzilam w SPA na masazu relaksacyjnym i goracych kamieniach. Zakochalam sie w prysznicu imitujacym delikatny deszcz, krople tak male, ze ma sie wrazenie stania w mokrej mgle. Az mi sie zachcialo zamontowac takie urzadzenie w domu. Pozniej posiedzialam troche w solnej jaskini, bardzo relaksujacy klimat. Sprobowalam w koncu ryby z bananem, najwyrazniej jedna z flagowych potraw Madeiry. Chodzilam wokol tej ryby caly tydzien, nie bedac do konca pewna czy to polaczenie jest dobrym pomyslem. Pasuje duzo bardziej niz mogloby sie wydawac.
Trzymam kciuki za wytrwalosc w kosmetycznym banie!
Niestety jutro powrot do straszliwej rzeczywistosci z budzikiem o 6 rano. Musze sie jakos wczesniej wykrecic z pracy, wieczorem ide na mecz Anglia - Niemcy i pojecia nie mam jak sobie wykalkulowalam, ze da rade czasowo to spiac.
IMG_1664141521.586138.jpg
IMG_1664141533.119013.jpgIMG_1664141543.244700.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|