Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy partner ingeruje w wasz wygląd?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-09-26, 22:22   #91
f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a
Konto usunięte

Dot.: Czy partner ingeruje w wasz wygląd?

Cytat:
Napisane przez Aaneczkaa86 Pokaż wiadomość
Tak. Teraz nie będę pisać o związku, żeby nie było wątpliwości.
Możesz zawrzeć kontrakt na określonych zasadach gdzie kobieta/mężczyzna mogą się zgadzać na taką formę relacji. Możesz mieć w takim kontrakcie ze masz wyglądać tak a nie inaczej, że masz nosić to co ja Ci kupię bo ja za to place itp. Taki kontrakt może pasować jednej i drugiej stronie. Są osoby, które np. za pewne przywileje zgadzają się na takie układy. Tylko to nie ma nic wspólnego ze związkiem, w którym jest autorka.

Wysłane z mojego SM-A336B przy użyciu Tapatalka
Nie do końca wydaje mi się to prawdą. Pewnie że funkcjonują układy sponsorowane ale tu chodzi o zbierzność celów. Jak np dziewczynie zależy na tym aby ją facet woził na zagraniczne wycieczki to pewnie nie będzie marudziła że Madera a nie Hawaje ale jakby koleś powiedział że jeżdżą tylko do Jastarni ale na full wypas to raczej średnio z takiego układu byłaby zadowolona i raczej na to nie poszła. Dla mnie to co opisuje autorka to przemoc choćby z tego względu że jest karana za postępowanie inne niż przemocowiec chce.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
f4dc90dff2e2b615c19266a8122ebdaa1aaf3285_639bb50290b9a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując