Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - niezobowiązujące spotkanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-09-28, 01:50   #1
_alicja93
Przyczajenie

niezobowiązujące spotkanie

Cześć dziewczyny, zakładam wątek, bo wstydzę się wygadać mamie 😄

Od roku jestem wolna, zakończyłam 5-letni, toksyczny związek, na ten moment nie planuję powrotu do stałych relacji, co innego przelotnych.. Z ręką na sercu, umówiłam się na seks pierwszy raz od 5 miesięcy, chłopaka poznałam na portalu, okazało się, że jesteśmy z jednej miejscowości. Spotkaliśmy się, oboje wiedzieliśmy w jakim celu, sporo pisaliśmy - fajnie się gadało, było dosyć miło. Spotkaliśmy się, wynajął fajny hotel, mieliśmy zapas wina, skończyło się tak, jak miało skończyć.

I na tym historia by się zakończyła, GDYBY nie to, że gość po wszystkim nazwał mnie dwa razy nieswoim imieniem, pokazywał mi screenshoty profili innych lasek z tego portalu, oraz rozmowę na snapchacie z jakimś botem, który oferował mu seks. Jestem już dorosła, myślałam, że on też, a poczułam się jakoś tak żałośnie 😅 wiecie, uderzył w moje ego w pewnym stopniu, bo jeszcze się z czymś takim nie spotkałam. Ogólnie nie planowałam powtarzać tego spotkania, ale po 4 dniu ciszy zaczynam się wkurzać, bo wyobrażałam sobie to w ten sposób, że on jednak jeszcze się odezwie sprawdzić, czy chcę więcej, a wtedy będę mogła teatralnie napisać mu jakie to spotkanie było nieudane (żartuję, ale czasem potrzeba odgryzienia się jest silniejsza)

Jak myślicie, zachowywać się jakby to się po prostu nie wydarzyło (wyrzucić go z sociali i milczeć), czy spokojnie obserwować sytuację i milczeć?

PS, seks bez zobowiązań to nie dla mnie 😅
_alicja93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując