Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - problem jest=faceta nie ma.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-09-29, 17:55   #18
DrDoom
Rozeznanie

Dot.: problem jest=faceta nie ma.

Cytat:
Napisane przez Klara55puc Pokaż wiadomość
aż wstyd pisać. zawsze powtarzał że jedyna rodzina jest jego dotychczasowa. rodzice rodzenstwo. Sama nie moge uwierzyc w to jak moglam pokochac kogos takiego

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

spakowałam, wyprowadziłam. Mam gdzie pojsc i mam pomoc.
Najgorsze ze potem przeprasza, ja raczej niechętnie podchodze do przeprosin bo skoro to nie był pierwszy raz z podonymi sytuacjami to nie mam sily na kolejne pakowanie i latanie do czasu kiedy znowu cos mu odbije. Potem on ma nerwy bo przeprosil a ja wymyslam zamiast wracac i zaczyna sie lawina słow jaka to ja nie jestem

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

dziękuję, ta rada też jest cenna , uśmiechnęłam się nawet ochoczo pozdrawiam
Przecież ta sytuacja to masochizm.
Zabrałaś sobie faceta z problemami emocjonalnymi na starcie i nic się nie zmieniało. To toksyczne, jawne pokazanie, że jemu nie zależy, a Ty próbujesz szukać winy w sobie, i tańczysz jak Ci zagra, jednocześnie jak podejmujesz decyzje, to wraca, przeprasza, wybaczasz w imię chorej miłości i robisz kolejny cykl.
Trzeba dać sobie szansę na nową zdrową relację, albo chociaż odpocząć w samotności a nie ze strachu przed nią dalej w tym tkwić.
DrDoom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując