Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kosmetyki M.A.C
Wątek: Kosmetyki M.A.C
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-09, 10:42   #1696
Mariola13
Zakorzenienie

Dot.: Kosmetyki M.A.C

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
a czy on ateż ma takie duże drobiny??? Bo Fairy Lte jest delikatny ale ma parę takich błyszczących drobin... Niestety osypują mi się na policzki przy aplikacji...

I oczywiście gratulejszyn
Cytat:
Napisane przez ranka Pokaż wiadomość
wydaje mi sie ze duzo zalezu od pedzelka
ja wczesniej mialam taki z Sephory dosc spory i mi sie tez osypywaly. teraz kupilam z Inglota 11S i jest dobrze
Potwierdzam Odpowiedni pędzelek to pół sukcesu, a drugie pół to technika nakładania Cienie sypkie nie nakłada się od razu z pudełka na powiekę. Nabiera się pędzelkiem na dłoń i dopiero roztarty cień na powiekę. Wtedy nic a nic się nie osypuje No chyba, ze ktoś ma super wprawną rękę, ale gdzieś widziałam, że tak jak napisałam jest właściwie

A propo pędzelków to odkryłam wspaniałe. Sephora się chowa (pzynajmniej do sypkich cieni) Inglot jest ok, a te są chyba jeszcze lepsze od Inglota. For Your Beauty z Rossmana. Normalnie szok ! Kupiłam sobie tak od niechcenia nie spodziewając się tak dobrego i profesjonalnego pędzelka z naturalnego włosia z czarną elegancka rączką za 13 zł Włosie ma bardzo sprężyste, bardzo fajnie nakłada się nim pigmenty Muszę dokupić sobie inne rodzaje tych pędzelków