Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-10-01, 09:07   #2499
Lyse
Raczkowanie

Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Czy w następnym odcinku Przemek od Justyny załamanym glosem mówi że Justyna mu powiedziała, że z tego nic nie będzie??? Nie wiem czy dobrze zrozumiałam.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ja myślę, że Przemek mówił o dziewczynie z którą się spotykał gdy nie miał jeszcze informacji, że znaleźli mu żonę i ma szansę na udział w programie. Lektor w tym odcinku mówił na początku, że nie wiedział czy się zdecydować na udział przez to.

---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Co do Marty32 to nie wiem skąd to umniejszanie w temacie pracy. Praca jak praca i raczej nikt nie robi z tego wielkiego halo, że pracuje w korpo przy powszechności zatrudnienia ludzi w jej wieku w takich firmach. Po prostu ludzie nie uzyskali info czym się zajmuje w programie to zaczęli szukać w internecie i pisać jaką ma pracę. Macie rację, że nie wygląda super świeżo, nie chce jej więcej dokopywać bo i tak hejt na stronach Ślubu leje się na nią strumieniami. Nie widzę ich małżeństwa i w sumie to szkoda mi jej i jego. Oboje na drugi dzień chyba zdali sobie z tego sprawę.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Napisane przez blue2003 Pokaż wiadomość
Te zdjęcia w czarnych włosach na ig chyba są aktualne i to ze stories, które wrzuciłaś też bo nagrywała je z komentarzem do 1 chyba odcinka albo 2, nie pamiętam już. Moim zdaniem zdecydowanie lepiej jej w blondzie i właśnie takim sombre/ombre - ma delikatną urodę i jasne oczy. Ktoś tam się dopatrzył, że te zdjęcia w blond włosach nie są aktualne bo nie ma wszystkich tatuaży, które ma teraz.
Lyse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując