Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - jak odbudować związek po rozstaniu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-10-02, 05:40   #13
otoya
Zadomowienie

Dot.: jak odbudować związek po rozstaniu

Cytat:
Napisane przez MadLenka93 Pokaż wiadomość
Witam Ciebie.

Uważam, że jeżeli naprawdę robisz wszystko co możliwe żeby do niej wrócić i sam czujesz że naprawdę nie możesz zrobić więcej i nadal chcesz i szukasz pomysłu jak to masz zrobić żeby być z nią już do końca życia dlatego, że ją naprawdę ale to naprawdę KOCHASZ to Ona w końcu to zrozumie i zauważy...

Staraj się do niej podejść w taki sposób jaki uważasz za słuszny w danej sytuacji i przede wszystkim nie staraj się jej podejść tylko bądź sobą... Jest na pewno w Tobie coś za co Cię pokochała nim narozrabiałeś. Unikaj rozmów i myślenia o tym co się złego między Wami stało tylko staraj się nawiazywać do innych rzeczy takie które mogą być a nie już się wydarzyły a w ten sposob będziesz pomalutku budował i nawiązywał z nią kontakt poznając się być może na nowo. Jeżeli Ona nie chcę się z Tobą spotkać to Ty postaraj się na nią natknąć w sklepie w którym lubi robić zakupy i utnijcie wspólną pogawędkę na temat jakiejś promocji chociażby. Spróbuj ją czymś rozbawić, podejdź do tego nie na spinie ale na luzie bardziej, czasami dodaj że bardzo za nią tęsknisz, praw jej komplementy w taki sposób żeby nie włazić jej w dupę i nie co chwilę tylko takie w których na serio jej się to należy i powtarzaj jej głośno za co ją tak kochasz nie mówiąc jej wprost że ją kochasz... Kurczę mam nadzieję, że to co tutaj napisałam jest dla Ciebie chodź w maleńkiej części zrozumiałe i mogłam Ci jakoś pomóc.

To okropne co jej zrobiłeś, jeżeli szczerze żałujesz... I masz co niej szczere zamiary i czujesz że to tą jedyna i będziesz robił, myślał wszystko w tym kierunku żeby z nią być bo to jest prawdziwa miłość to sukces murowany. Ja trzymam za Ciebie kciuki i wierzę Tobie, że masz szczere zamiary i chęci.

Zostaw za sobą przeszłość i rozpamiętuje tego tylko myśl i mów pozytywnie a przede wszystkim bądź blisko niej i daj z siebie wszystko a zobaczysz że będzie dobrze.

Uffff nie wiem już co mam dodać.

3maj się i do dzieła.
Po 8 latach już raczej z twoich rad nie skorzysta.

Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Trzeba marzyć
Zamiast dmuchać na zimne
Na gorącym się sparzyć
Z deszczu pobiec pod rynnę
Trzeba marzyć'

otoya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując