2022-10-02, 12:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ślub od pierwszego wejrzenia - odcinek do przodu
Cytat:
Napisane przez kroofka
Na wykopie mówią o nim cygan  Gusta są różne, dla mnie on jest najbardziej akceptowalny, z powodu dobrej muskulatury oczywiście. Natomiast Przemek to typ, który odrzuca mnie aż do przesady, taki ulany, pulchny i telepiący się jak galareta. Gdy raz się odwrócił tyłem, to jego tył był jak u Kardiashanki  A i twarz ma dziwą, taką płaską jakby, mopsowatą. Wolę już żydowski nochal 
|
Ja mam co do Przemka podobną opinie, trochę przypomina mi fitWojtka i oboje są dla mnie mega aseksualni.
Maciej urodą nie grzeszy, ale nadrabia tym, że wygląda na zadbanego, dba o ubiór.
U Patryka faktycznie nos wychodzi na pierwszy plan, też w pierwszej kolejności pomyślałam, że taka żydowska uroda ale w ogólnym rozrachunku wygląda według mnie najlepiej, duża nadrabia wyrzeźbionym ciałem 
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------
Cytat:
Napisane przez Timon i Pumba
Treść usunięta
|
Co?? screeny pliiisss 
Ja mam w ogóle z Agnieszką duży problem, mam wrażenie, że to najbardziej żenują uczestniczka wszystkich edycji. Po tej całej desperacji w programie i tym "mąż, mąż, mąż" i burzliwym rozstaniu, którego nikt się nie spodziewał zamiast odciąć się od tego wszystkiego, to ona ciągnie ten temat i wywleka to bez przerwy. Ostatnio na youtubie wyskoczył mi jakiś wywiad z nią, oczywiście znów wałkowanie tego, jak to była odrzucona przez Kamila, po czym w proponowanych wyskoczyły mi chyba kolejne 3 czy 4 wywiady, i dalej wszystkie o tym samym, po co sobie to robić?
|
|
|