2022-10-04, 07:19
|
|
Przyczajenie
|
Dlaczego była partnerka nie usunęła wspólnych zdjęć ze swojego instagrama?
Hej dziewczyny, witajcie!
Wiem że to forum dla dziewczyn ale targaja mną różne uczucia i stwierdziłem że poprostu napiszę i spytam. W skrócie; niecały tydzień temu rozstalem się z moją kobieta. Mamy po 24 lata, byliśmy razem ponad 3 lata, pożegnanie niestety odbyło się przez telefon bo nie mieliśmy w danym dniu możliwości się spotkać. Przebiegło spokojnie bez agresji i wyzwisk, bardziej z łamiący się i przeplatajacym płaczem.
Ja wyszedłem z inicjatywą zerwania ponieważ już dłużej tak nie mogłem.. Od roku tylko ja się angażowałem, starałem się o wszystkim rozmawiać no biegałem za kroliczkiem, aż powiedziałem sobie dość bo tak związku nie da się prowadzić. Złamalem równowagę w tym związku.
A teraz do sedna. Pożegnaliśmy się powiedziałem jej przez telefon że muszę zniknąć, całkowicie się odciąć. Usunąłem konto na snapie, numer telefonu i wszytskie nasze zdjęcia przeniosłem na pendrive i schowałem do pudełka.
Mija kilka dni i dowiaduje się od siostry że moja była ma cały czas nasze zdjęcia na głównym, gdzie się przytulam jesteśmy razem nawet jest cały czas rolka w której już wgl jesteśmy my i nasze wszytskie najlepsze chwilę, nawet jest moje artystyczne zdjęcie z podpisem ,, my boy ' , jestem w szoku bo ja nie mam instagrama, nie byłem tego w stanie sprawdzić , staram jej się nigdzie nie szukać bo wiem że to ona musi zrobić teraz krok jeśli na prawdę mnie kocha. Widzę tylko jej kropkę na fb gdy jest aktywna.
Dziewczyny powiedzcie o co tu chodzi? Ja rozumiem w pierwszy dzień się takich rzeczy nie robi ale mijają kolejne A nasze zdjęcia cały czas są na jej głównym profilu. Dodam że codziennie jest na insta, no można powiedzieć ze była trochę uzależniona od tej aplikacji..
Od kiedy się tego dowiedziałem nie daje mi to spokoju.. pomóżcie jakoś nakreślić jakaś perspektywę..
|
|
|