Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny młode 2023!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-10-11, 18:21   #877
kasiunia788742
Zakorzenienie

Dot.: Panny młode 2023!

Cytat:
Napisane przez GuiltyAsF_ck Pokaż wiadomość
Podobno w niektórych parafiach wystarczy świadectwo z religii ze szkoły średniej. Podobno też przy pandemii patrzyli na to przez palce i np. moim znajomym proboszcz uznał nauki jak powiedzieli, że oglądali w internecie ale to też były osoby, które brały ślub kościelny tylko dlatego, żeby dziadkowie sypnęli kasą

W moim regionie to trzeba też dzień skupienia i poradnie, więc cały komplet a co do tych urzędowych spraw to na szczęście na pierwszym spotkaniu proboszcz daje kartkę ze wszystkimi rzeczami, które trzeba załatwić i kiedy mam nadzieję, że dzięki temu nie zginiemy z tymi papierami

właśnie się zastanawiam, co bym chciała mieć we włosach i pewnie zdecyduję się tylko na jakąś ozdobę. Chyba za stara jestem na welon ale to pewnie wyjdzie przy mierzeniu sukni

A co do auta to poprosiliśmy już mojego brata, żeby nas zawiózł do ślubu. Chciałam wynająć auto, bo mój partner jest blisko związany z branżą motoryzacyjną, ale stwierdziliśmy, że szkoda kasy, zwłaszcza, że to niemały koszt [emoji14]

A ja to tak przy tej jesiennej pogodzie rozglądam się za podróżą poślubną macie już jakąś wizję podróży? wybieracie się w ogóle na jakąś super-extra wycieczkę, czy raczej standardowo?
Chcieliśmy Meksyk, ale stanie chyba na Sycylii albo z biurem albo sami - musimy się za to zabrać [emoji854][emoji2957] ale żadne all, co najwyżej śniadania w cenie, resztę sami auto na miejscu wynajmujemy i tak sobie zwiedzamy co tam chcemy

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez kasiunia788742
Czas edycji: 2022-10-11 o 18:22
kasiunia788742 jest offline Zgłoś do moderatora