Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny młode 2023!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-10-25, 08:24   #989
GuiltyAsF_ck
Gotowa do ataku

Dot.: Panny młode 2023!

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Ja od jakiegoś czasu przestałam chodzić do fryzjera, bo hennuję sobie w domu, z resztą tam gdzie chodziłam to raczej kolor niż jakieś upięcia czy modelowanie.

Teraz szukam i ceny mnie trochę powalają. Najtaniej 170 dla gościa, Panna Młoda 200+.
Gadałam z macochą z Podkarpacia i ona w tym roku latem płaciła 80zł za upięcie okazjonalne.
Płaciłam w tym roku za upięcie 90 zł. I to w salonie, który się dość ceni, więc wydawało mi się to normalną ceną

Cytat:
Napisane przez Sz05 Pokaż wiadomość
I chyba na makijaż próbny umówię się na Komunię chrześniaka. O ile znajdę makijażystkę, która nie nałoży mi 5 warstw podkładu. Bardzo zależy mi na delikatnym makijażu, a wszystkie makijażystki, które znalazłam robią mega mocne. Nawet było porównanie przed i po. Zupełnie inne dziewczyny, ja tak nie chcę (zwłaszcza, że na co dzień używam tylko cienia, tuszu i ewentualnie pomadki).
No ja właśnie pod tym kątem miałam najwięcej wątpliwości co do makijażystki. Ta, u której w czerwcu byłam na próbnym ma takie podejście, że robi mega ciężki "na żywo" makijaż twarzy, który wychodzi świetnie na zdjęciach, a mi zależy, żeby dobrze wyglądać w rzeczywistości, a nie na zdjęciach.
Na dodatek, na co dzień robię sobie pełny makijaż, a w tym próbnym po godzinie czułam taki ciężar na twarzy, że chciałam to natychmiast zmyć. Nie chcę wiedzieć nawet jaki to komfort trwać w takim makijażu 18 godzin a co więcej, ona miała takie podejście, że makijaż ślubny to jest delikatny w określonych przez nią kolorach i ona innego nie zrobi, bo jej makijaż to jej podpis. Tylko super, że ja za ten jej podpis miałabym zapłacić 400 zł i nie być zadowoloną

Chciałabym mieć mocno podkreślone oko, bo to trochę taki mój znak rozpoznawczy ( ) i delikatne wyrównaną cerę, nawet jeśli musiałabym makijaż twarzy poprawiać.