Jeszcze nikt nie skomentował najnowszego odcinka?[emoji16]
Marta i Maciej.
Uważam, że rodzice dobrze jej radzili, żeby jechała do Macieja i wyjaśniła sobie różne kwestie, a nie dusiła w sobie te negatywne emocje względem niego.
Jestem w ogóle w szoku na jej, hmm.. bezmyślność? obojętność? Laska poszła do kibla, zostawiła torebkę z dokumentami i nawet się nie zorientowała? Nie wiem w jakich okolicznościach to się wydarzyło, no ale jakbym była w kibelku, to od razu jakbym wróciła to bym się zorientowała że torebki nie zabrałam. Jeszcze ona to takim beznamiętnym tonem mówiła z uśmieszkiem. Ja bym o niczym innym nie myślała jak o tym, że ktoś może te dokumenty wykorzystac, bym była rozstrzesiona itp, na pewno bym wydzwaniała na infolinię żeby odzyskać zgubę. Nie wiem, czy jak Maciej by tam nie zadzwonił z dobrej woli, to ona by w ogóle się tym zajęła. Taka ciepła klucha z niej wyszła 🤦 kurde, to nie zguba chusteczki higienicznej, tylko dokumentów.
Ogólnie całą wizyta na plus, maciek u mnie zapunktował, Marta wydawała się być niezainteresowana Szczecinem i Maćkiem.
Przemek i Justyna.
Kompletnie tej baby nie czaje. Znów zmiana zdania.
Na samym początku programu mówiła że super zarabia, potem chciała się do Przemka przeprowadzać, cieszyła się że on ma etat, bo ona nie, potem stwierdziła, że ona to biznes może wszędzie krecić, bo paczki może z Gołdapi wysyłać. Teraz nagle jej się odmieniło, bo twierdzi, że w Warszawie więcej zarabia ( to w końcu jak to z jej biznesem jest? Dobrze zarabia czy nie? Bo dawała do zrozumienia ,że to sklep wysyłkowy więc może zewsząd pracować) a w Poznaniu to UPA.
No ale jak zajdzie w ciążę to i poznan dobry, bo mieszkanie większe.
Jezu ale mam xD jak jej słucham. Do tego wypominanie wagi Przemka w poprzednich odcinkach, a tu się okazuje,.że sama jest tak trochę rozlazłą kluchą i couch potato, a podkreślała jak to lubi ruch, bo ma policystyczne jajniki i skłonność do tycia [emoji23]
Także ten.
Marta i przemek- co tu komentować, niech im się wiedzie [emoji16]
Wysłane z
aplikacji Forum Wizaz