Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze hennowanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-11-08, 09:43   #7
driver1983
BAN stały

Dot.: Pierwsze hennowanie

Henna jest ok bo nie niszczy włosów mam jednak fajny skuteczny sposób aby włosy były grube i szybko rosły teraz przez zimę warto zastosować te produkty
pij drożdże zalane wrzątkiem 1/4 kostki na kubek wrzątku.
A z aptecznych to siarka organiczna nie pamiętam jak się pisało skrót tego suplementu Skuteczny.
Mnie polecała fryzjerka szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do konopnej farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke !! Poszukacie ich sklep bez problemu w sieci jak nie szukacie tych produktów u siebie w miescie . Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów! włosy zaczeły mi szybciej rosnąć więc polecam.... faktycznie ruszyło faktycznie miałam pełno baby hair jak to mówią, taka aureola puszku, czyli nowo rosnących włosów. natomiast żeby włosy się nie puszyły zaleciła stosować olejek konopny na włosy pięknie lśnią i zauważyłam że się nie łamią jak przedtem są zdrowsze
driver1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując