Raczkowanie
|
Dot.: Tinder - brak wiadomości, co poprawić?
Dzięki za odpowiedzi!
Shirogane
To nawet nie chodzi że zła reakcja, ale czy właśnie jest w ogóle sens, bo jak widze to dziewczyny piszą że jak pisały pierwsze to i tak nic z tego nie było... Tak że chciałabym zwiększyć prawdopodobieństwo że to jednak faceci byli bardziej zainteresowani.
karawanna
A czemu odstrasza Cię typ osobowości? Według mnie to dużo mówi, chociaż wiem że ten test nie jest profesjonalny, ale z moich obserwacji sprawdza się.
W ogóle wiem że wyda się wam to dziwne, ale serio nie mam fajnych zdjęć jak wykonuję hobby, bo robię sobie mało zdjęć ogólnie (no i rzadko mam kogoś kto by mi je zrobił). Ogólnie jestem mało fotogeniczna... Nawet jeden gość z którym się spotkałam powiedział mi że wyglądam dużo lepiej w rzeczywistości niż na zdjęciach.
Z wakacji to np byłam ostatnio w górach ale zdjęcia są takie średnio atrakcyjne, bo tylko kurtka sportowa, buty trapery itd. 
Chyba się trochę postroję i chociaż jakieś zdjecia sylwetki w lustrze porobię.
magdalenaCat
Skoro miałaś tak dużo wiadomości to na 100% jesteś ładna. No ja właśnie też mam zdjęcia w makijażu (kreski i szminka) i ładnych ciuchach (tzn topie), ale no nie wyglądam jak seksowna tygrysica tylko raczej tak, no niewinnie właśnie. 
mister_chino
To ciekawa teoria. W ogóle mnie już po tych 3 tygodniach mało z kim matchuje, wydaje mi się że na początku od założenia czyiś profil wyświetla się dużo częściej.
Ale tak szczerze to w prawo daję może 5%, więc mam tak około 150 par, ale mi nawet nie chodzi z tym tyle o wygląd, tylko szukam takiego specyficznego vibe'u, którego większość jakby nie ma i wiem że się nie dogadamy
CostaDeLaLuz, Krystal_26, Laief
No ci którzy zagadują najczęściej pytają o zainteresowania właśnie, o kota (mam zaznaczone że posiadam), albo że mam ładne oczy itp. Czasami jakieś inne openery, o to jaki mam talent czy coś
Ja akurat bym nie powiedziała że ciężko znaleźć kogoś do sensownej rozmowy, bo z wieloma facetami fajnie mi się pisało i rozmowa szła tak niewymuszenie. Chociaż czasami niektórzy zagadują pierwsi, a potem nawet mimo moich wysiłków to nie idzie, bo odpowiadają półsłówkami i nie zadają zwrotnych pytań.
Często jest tak że mi się z kimś super pisze, ale na żywo nie ma chemii. Spotkałam się chyba póki co z 5 osobami, ale nie to nie to, od początku ze zdjęć nie byli jakoś bardzo w moim typie, ale dobrze się pisało i rozmowa się fajnie toczyła, mieliśmy jakieś wspólne punkty zaczepienia, więc stwierdzałam że zobaczę. Ale niestety, nie przeskoczę tego, czy ktoś mi się podoba. Oni za to prawili mi komplementy i chcieli się spotkać jeszcze. Jako kumple spoko, ale raczej nic więcej...
road_rage
Ale po co ten napastliwy ton? Szukam ogólnie nowych ludzi, najchętniej związku, ale jakaś luźniejsza znajomość też może być, to trzeba zobaczyć w praniu. Nowi kumple również. Nie widzę w tym nic złego.
No mam dość rzadkie zainteresowania, nie chcę ich wymieniać bo nie chcę za dużo ujawniać tutaj. Nie, nie ma tylko kilka generycznych odpowiedzi, jest tego cała masa do zaznaczenia. I często o nie pytają, ale nie ci, którzy bym chciała. Niczym się nie zasłaniam, jezu.
Tak się przyjęło, że to facet bardziej zdobywa, więc zastanawiam się czy jest sens tego pisania, i chyba słusznie, sądząc po odpowiedziach.
Edytowane przez inc0gnito
Czas edycji: 2022-11-12 o 18:31
|