Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tinder - brak wiadomości, co poprawić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-11-13, 11:40   #23
inc0gnito
Raczkowanie

Dot.: Tinder - brak wiadomości, co poprawić?

Cytat:
Napisane przez felixindahouz Pokaż wiadomość
Po pierwsze: brak opisu i dwa prawie nic niemówiące zdjęcia - to jest niemal z miejsca odrzucenie. Z jakiej racji wartościowy facet miałby do Ciebie zagadać, co o Tobie wiadomo? Że zrobiłaś sobie dwa selfie, czyli też nie masz nawet żadnych zdjęć w terenie ani nic, do tego brak opisu - wyglądasz na nudną i taką, co to nawet nie chce się postarać.

Musiałabyś wybitnie nadrabiać urodą z twarzy aby faceci się odzywali, w sensie do naprawdę ładnych piszą nawet gdy wstawią 1-2 zdjęcia, ale sama piszesz, że masz urodę "niewinną", więc to nie jest typ urody, który zwraca na siebie uwagę na pierwszy rzut oka Te zainteresowania co tam możesz sobie zaznaczyć - tego praktycznie nikt nie czyta.
No widzisz, a jednak zagadują mimo dwóch zdjęć. I to całkim wartościowi, ciekawi i i mający coś do powiedzenia. Owszem, czytają zainteresowania, bo głównie o to zagadują. Więc tu nie masz racji.

Tylko że do mnie zagadują mimo dwóch zdjęć. I owszem, jestem naprawdę ładna. Chodzi mi o to że nie ociekam jakby seksualnością, jeżeli chodzi o strój czy ultra mocny makijaż. No i wyglądam ponoć na dużo mniej lat (jeden gość mi nawet powiedział, że myślał że sobie jakieś bzdury wpisałam). Ale chyba nie każdy facet oczekuje wampa?

Mi nie chodzi o to, że nikt nie zagaduje, tylko o to co zrobić, żeby było tego dużo więcej, żeby zwiększyć prawdopodobieństwo kogoś kto mi się naprawdę spodoba, bo niestety mam tak, że rzadko ktoś wpada mi w oko. Jakbym mogła to zmienić to bym zmieniła, ale nic nie poradzę na swoje odczucia.

No ok, postaram się zrobić te zdjęcia sylwetki. Opis napisałam na brudno, wydaje mi się jakiś taki dziwny, ale może to moja paranoja tylko.

Co najlepiej tam napisać oprócz zainteresowań?

Ogólnie teraz to chyba musiałabym skasować to konto i założyć na nowo, żeby się matchować na nowo...

Edytowane przez inc0gnito
Czas edycji: 2022-11-13 o 11:48
inc0gnito jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując