Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiedziała co wiedziała. Wymowne inaczej, zapraszam.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-11-15, 06:52   #75
chwast
Zakorzenienie

Powiedziała co wiedziała. Wymowne inaczej, zapraszam.

Cytat:
Napisane przez pempek Pokaż wiadomość
Ja miałam ostatnio dobrą akcje w pracy[emoji28] trochę mi wstyd to pisać, ale co tam[emoji28]
Oprowadzałam zdalnie audytorów po obszarze (na Teams na kamerce), ze mną obecny na obszarze był tez pracownik klienta. No i patrzę na te Teams i w okienku ze zdjęciem tego pracowanika jest dajmy na to TACH (do tego dodam, ze wszyscy w pracy o nim mówią TACH), No i tłumacze audytorom (po angielsku) , ze ta dana rzecz leży w odpowiedzialności pana Tacha[emoji6] oni do mnie: kogo? No to ja znowu ze pana tacha, po kilku chwilach odzywa się babka po polsku, ma pani na myśli pana Tadeusza? Ja mowie, No tak przekonana ze gość się nazywa Tadeusz Tach[emoji28] po audycie okazało się, ze gość się nazywa Tadeusz Chmielewski (dane oczywiście zmienione) a na teamsach wszyscy w jego firmie maja skrót 2 liter imienia i nazwiska [emoji1787][emoji1750][emoji879][emoji3601][emoji849] ogólnie głupio mi się zrobiło, ale raczej wspominam to ze śmiechem, audyt zreszta poszedł bez uwag[emoji28]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

I jeszcze dodam, ze pan TACH jest szychą w firmie klienta 🥲

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Nie znam się w ogóle na callach i teamsach, ale skoro miał tak wpisane, to skąd miałaś wiedzieć o co chodzi? W sensie, każdy ma ustawione pseudo inicjały? Czy tylko on j reszta ma coś innego? Czy np Twoim obowiązkiem było po prostu wiedzieć jak on ma na imię i nazwisko i nie wiedziałaś?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Edytowane przez chwast
Czas edycji: 2022-11-15 o 06:53
chwast jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując