Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak po czymś takim odzyskać miłość TŻ? Chyba zrujnowałam swoje życie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-09, 17:42   #5
Nenya_89
Zadomowienie

Dot.: Jak po czymś takim odzyskać miłość TŻ? Chyba zrujnowałam swoje życie

Dopóki Ty nie zmienisz podejścia do związków nic się nie zmieni. Teraz zapewniasz, że dużo straciłaś, że już więcej nie będziesz. A czy przez te kilka miesięcy kłótni nigdy sobie tego nie powiedziałaś?

Całkowicie popieram decyzję Twojego TŻ-ta. Miał rację, że był to toksyczny związek. Rację miał też w tym, że odszedł i na razie nie chce wrócić. Może Tobie taki "odpoczynek" dobrze zrobi. Zrozumiesz co straciłaś. I straciłaś z własnej winy. Nikt nie chce być traktowany jako "zabawka". To, że chciałaś żeby on za Tobą "latał" jest Twoim pragnieniem adoracji, zainteresowania. Miłość na tym nie polega. A słowa nic nie znaczą. Liczą się czyny.

Daj mu czas. Niech przemyśli. Ty również - i to chyba Ty najbardziej powinnaś zastanowić się nad waszym związkiem i nad Twoim postrzeganiem miłości, partnerstwa. Broń Boże nie narzucaj mu swojej osoby. I nie obiecuj, że się poprawisz. TŻ dawał wam szansę po każdej kłótni. W końcu zobaczył, że jest to działanie bez sensu.

Życzę wam powodzenia. I mam nadzieję, że w niedługiej przyszłości wszystko będzie w jak najlepszym porządku

(Mam nadzieję, że nie uraziłam Cię tym co napisałam - takie jest moje zdanie. Mogę się mylić, a to normalne jeżeli nie zna się problemu "na żywo" i z opowieści obydwu stron)

Książki, strona po stronie - klik
Nenya_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując