Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Majówki 2016 - część dziewiąta
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-11-28, 22:50   #1929
pluszowy_kot
Zakorzenienie

Dot.: Majówki 2016 - część dziewiąta

Cytat:
Napisane przez BonaDea75 Pokaż wiadomość
Kocie jak się czujesz? Udało Ci się zapanować nad cukrem?
Przypomnij kiedy masz termin, bo to chyba prawie ostatnia prosta [emoji846]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Dziękuję bardzo, gdyby nie cukrzyca to bym chyba mogła cały czas w ciąży chodzić i dzieci rodzić 😉 33 tygodnie skończone i nie dociera, że to właśnie ta ostatnia prosta, torby z ubraniami od kuzynek i koleżanek leżą i straszą nieprzejrzane a część muszę oznaczyć, bo będą do potencjalnego zwrotu. Do tego zero pomysłów gdzie wstawić takie graty jak przewijak, czy w ogóle nam będzie coś takiego potrzebne, jaka wanienka i gdzie ją trzymać...niby mieszkanie duże a ciągle w stanie "prowizorki" a pokoje zawalone, bo sypialnia to sypialnia wszystkich, więc łóżko nasze, Wojtka i zaraz dojdzie dostawka, pokój Wojtka to jedno wielkie składowisko zabawek, trzeci pokój niby pracownia męża a też składowisko wszystkiego i nie wiem, gdzie my tego niemowlaka zmieścimy.
Z cukrem musiałam wywiesić białą flagę i przejść na insulinę a i tak dobry miesiąc walczyłam, zanim znalazłam swoją dawkę. No i tym razem już od kolacji żadnego odstępstwa, wszystko ściśle wyliczone. I generalnie dałoby się żyć, gdyby nie takie "małe a wnerwia" - Wojtek poszedł na nocowankę do starego przedszkola, normalnie byśmy pewnie zamówili jakieś dobre jedzenie, wypiłabym piwka bezalkoholowego, a tak lipa, bo rano cukier szlag trafi. To samo w środę - będzie mecz wieczorem, zagryzłoby się jakieś chipsy czy coś a o te porze to już niestety. Takie tam upierdliwości.
pluszowy_kot jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując