Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak zinterpretować to zachowanie? Czy po prostu przesadzam
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-12-05, 20:47   #11
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Dot.: Jak zinterpretować to zachowanie? Czy po prostu przesadzam

Cytat:
Napisane przez RegiRen Pokaż wiadomość
Dziewczyny, serdecznie Wam dziękuje za aktywność pod postem i trzeźwe spojrzenie! Co ja bym zrobiła bez moich wizażanek!
Jak widać, nie mam za bardzo rozeznia w stosunkach damsko-męskich, a dokładniej mówić randkowaniu, to też myślę, że ode mnie trochę jeszcze usłyszycie.

Dzisiaj nie chcę rozwijać całej historii, ale widać, że jest między nami chemia, widzę (!), że mu się bardzo podobam.

Napisałam do niego, że właśnie skończyłam uniwerek i miałam czas zastanowic się jeszcze raz nad tym, nad czym pisaliśmy. We wcześniejszej rozmowie zaproponował, że pójdziemy na kawę i spontanicznie możemy zobaczyć, czy właśnie i pogoda będzie dobra na ryneczek świąteczny. Więc teraz podniosłam to w mojej wiadomości i napisałam, że chętnie możemy do jego miasta pojechać no i, że sorki za wcześniej, bo zbytnio wtedy chaotycznie i nieskoncentrowanie myślałam, ale, że już skończyłam z uniwerkiem to, mam już głowę klarowną i mu to piszę. Coś w tym rodzaju.

Co do tego, że za szybko się nakręcam? Możesz to rozwinąć?

Jeśli chodzi o to kiedy jestem sama, to fakt, bardzo mi się podoba i myślę o nim.

Ale osobiście nie widzę w tym nic złego, jestem mimo wszystko ostrożna.

On mi się podoba, a ja jemu. Na razie wszystko fajnie.
(...)
Moja dobra rada, bo sama mam tendencję do wyjaśniania wyjaśnień: nie pisz już nic więcej. Idźcie na tą kawę i tyle. Bo zaczynasz trochę brzmieć w wiadomościach jak: na tacy ci się podam i poleję sosem. Facet już pewnie wie, że Ci się podoba. I dobrze, ale niech nie pomyśli, że już po cichu wybierasz imiona dla przyszłych wspólnych dzieci. Między "jest chemia, podobamy się sobie nawzajem" a "jesteśmy w związku, udało się" jest jednak jeszcze nieco czasu, możliwych przeszkód itd. Poza tym możesz mu się podobać najbardziej na świecie a i tak z jakichś przyczyn może nie chcieć z Tobą być. Także po prostu idź na tą kawę i nie pisz scenariuszy oraz nie pokazuj facetowi, że Ty już dla niego i do niego polecisz jak na skrzydełkach.