Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 77.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-12-06, 09:36   #144
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 77.

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Kurcze nie zrozum mnie źle, ale... Miałam jedną taką osobę, która zawsze brała wolne w tym okresie, bo wyjeżdżała, ja też wyjeżdżałam, ale bliżej i już było gadanie, że ona ma gorzej, bo musi dalej jechać. Tak naprawdę to... Co mnie to obchodzi gdzie ktoś musi jechać? No dla mnie to jest niesprawiedliwe, że ciągle jedna osoba bierze urlop w tym samym czasie, bo coś tam. Na szczęście tu gdzie pracuję teraz bierzemy na zmianę majówki, święta, okresy międzyświąteczne, żeby każdy co jakiś czas odpoczął i miał głowę wolną od pracy.
Ale jaki problem, jeśli pracodawca się na to zgadza? A jeśli komuś z zespołu się to nie podoba, to idzie się do takiej osoby jak Chwast, mówi się "słuchaj chwast, nie pasuje mi to to i to" i próbują się dogadać.

Jeżeli komuś coś nie nie podoba, ale nie potrafi otworzyć buzi i o tym powiedzieć, to sorry, ale nie jest to problem osoby biorącej urlop, tylko tej niezadowolonej.

A jeżeli komuś zależało na wolnym w danym terminie, to się idzie z tym do przełożonego odpowiednio wcześniej, żeby chociażby ubiec innych

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora