Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 77.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2022-12-06, 11:07   #162
Imperfecta
Zakorzenienie

Dot.: Ludzie i zachowania, które nas dziwią + ot, część 77.

[1=747bf32364fc13da37122d4 9c7e01f75501e8a1a_65540b7 83ff7c;89431207]Ja zawsze stosowalam zasade, ze ide w miare mozliwosci na reke i nie wyklocam sie, ale oczekiwalam tego samego. Wiec jak jakas gwiazda, ktorej wolne sie po prostu nalezalo w kazdy dlugi weekend bo tak, usilowala cos na mnie wymusic, to no niestety, odmawialam nawet jesli nie robilo mi to zadnego problemu. Dasz takiej osobie palec, to cie uzna za frajera i odgryzie cala reke. Ja mam w sumie o tyle dobrze, ze jedyny chodliwy dzien, kiedy absolutnie musze miec wolne, to wigilia. Wszelkie dlugie weekendy mnie nie jaraja, bo nie lubie tlumow i wyjazdzam, kiedy jest spokojniej.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ja też nie brałam urlopów na długie weekendy z tego samego powodu co Ty, ale zaczęłam jak w poprzedniej pracy właśnie taka gwiazda obstawiała wszystkie takie długie weekendy, święta itp, bo wyjeżdżała. Było nas 5, ale tylko ona potrzebowała, bo my nigdzie nie jeździmy. Któregoś roku się w końcu wkurzyłam i po rozmowie z koleżankami jedna wzięła majówkę, druga Boże Ciało, trzecia Wigilię. Było wielkie oburzenie, bo ona ZAWSZE bierze.
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora