Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak z tym tinderem?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-12-10, 18:53   #1
Magda2695
Przyczajenie

Jak z tym tinderem?

Od dłuższego czasu jestem singielka zastanawiam się nad założeniem tindera, co sądzicie o tej apce? Macie? Miałyście?
Patrząc wstecz przez pryzmat wydarzeń typu "coś co się zdarzyło jeszcze przed pandemią, czyli w 2019, czyli... 3 LATA TEMU", potem dochodzi do mnie że wtedy też chciałam kogoś poznać, związać się, i nachodzi smutna refleksja że minęło tyle czasu a u mnie nadal bez zmian, widzę tylko po znajomych jak się pobierają, zaręczają (ale to juz sporadycznie - tylko "resztki" - bo fala zaręczyn juz przeszła) jak rosną im dzieci, jak wszyscy moi ex są już w nowych związkach, a nawet po ślubach - a ja cały czas stoję w miejscu.
W realu to już nawet nie pamiętam kiedy kogoś poznałam. Jestem już po studiach, praca typowo kobieca, koleżanki - już nie baluje się tak intensywnie jak kiedyś, gdyż każda ma już swoje sprawy, dorosłe życie itd, a jak już gdzieś wychodzę - knajpa, koncert itd to też nie poznaje nikogo przeciez nie bede nikogo zaczepiać, a poza tym większość i tak jest z kimś, i tak jest wszędzie więc rada "wyjdz do ludzi" u mnie nie działa to nie takie proste.
Wracając do tindera to z jednej strony może i bym założyła, jednak z drugiej jak pomyślę ze ktoś mnie tam rozpozna to aż mam ciarki, ponadto kiedyś tinder kojarzył mi się z niezobowiązującymi znajomościami, w sumie nadal tak mi się kojarzy i może stąd tak zwlekam, jednak dociera do mnie że jak nie internet to chyba zostanę sama na zawsze (chociaż wiem ze Internet tez nie gwarantuje sukcesu). Teraz sporadycznie wchodzę na czat, jednak mam wrażenie ze tam same boty "Hej, skąd? lat?" itd porażka, może to też w jakiś sposób mnie zniechęca do internetowych znajomości, że skoro na czacie tak jest to tak jest wszędzie.
Magda2695 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując