Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak pogodzić się z tym że można już nikogo nie spotkać?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-12-16, 11:40   #1
Suzannah__
Przyczajenie

Jak pogodzić się z tym że można już nikogo nie spotkać?

Hej, mam 28 lat, na koncie kilka związków (max 2 lata). Od 2.5 jestem sama i ostatnio chyba straciłam już nadzieję na cokolwiek. W moim życiu oczywiście pojawiają się faceci którymi jestem zainteresowana i jeśli ktoś mi się podoba to staram się w nienachalny sposób to okazywać no ale właśnie.. nic nigdy z tego nie wychodzi. Doszłam już do takiego punktu że chyba straciłam wszelką nadzieję że kiedyś kogoś spotkam, bo od czasu liceum od kiedy jakoś bardziej zaczęłam interesować się związkami przewinęło się naprawdę dużo facetów, którzy mi się podobali. I z nikim nie wyszło i nie wychodzi. Chyba się poddaje i stąd moje pytanie jak się z tym pogodzić ze można już nikogo nie spotkać? Ta potrzeba bliskości we mnie jest i staram się ja "zagłuszyć" jakimiś hobby, wychodzeniem do ludzi, że znajomymi ale to działa tylko na krótką chwilę. Chciałabym się po prostu z tym jakoś pogodzić ze chyba nie jest mi pisane mieć kogoś, założyć rodziny itd. Jak się z tym pogodzić?
Suzannah__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując