Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy sierpniowe 2021 - część III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-12-22, 20:27   #273
ana909
Erudycja

Dot.: Mamy sierpniowe 2021 - część III

Cytat:
Napisane przez wynn Pokaż wiadomość
Mój jest szczepiony na wszystko co możliwe, nie było żadnych skutków ubocznych, nie czytam też o tym i nie nakręcam się,ufam nauce i naszej pani doktor.

O tak mandarynki to złoto, sam sobie wyciąga i przynosi żeby mu obrać. Musimy chyba zmienić lokalizację warzyw i owocow bo ostatnio znalazłam ślady zębów na jabłkach [emoji28]

A wy znowu z tym treningiem snu, temat wraca jak bumerang i ewidentnie brak tu zrozumienia z obu stron. A dla mnie sytuacja jest prosta, każdy rodzic zna swoje dziecko, potrzeby swojej rodziny i dostosowuje metody w taki sposób żeby było wszystkim dobrze. Nasz synek też nauczył się zasypiać sam, ja akurat też nie przepadam za wspolspaniem, a trening snu wcale nie musi polegać na tzw.'wyplakiwaniu', naprawdę jest mnóstwo metod i jeśli ktoś ma ochotę i potrzebę na zmiany to nie trzeba się tego bać i demonizować, ale też nie ma co wmawiać innym,że współspanie czy nocne pobudki są słabe bo może nie wszyscy tak to odczuwają.

Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka
Sęk w tym że zwróciłam uwagę że JA nie rozumiem osób które fundują sobie i dziecku kilka pobudek w nocy w imię miłości. Mam tu głównie na myśli kobiety (których na forum jest tysiące), które żalą się jakie są zmęczone, a jednocześnie w imię miłości nic nie chcą zmienić bo dziecko przecież samo się reguluje.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz