Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żona mówi do kolegów z pracy Tomeczku, Krzysiu, czasem Kochany
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-12-24, 06:40   #3
Laief
Rozeznanie

Dot.: Żona mówi do kolegów z pracy Tomeczku, Krzysiu, czasem Kochany

Cytat:
Napisane przez Techno111 Pokaż wiadomość
Żona pracuje w urzędzie. Do kolegów z pracy zwraca się Krzysiu, Tomeczku, Piotrusiu czasem nawet usłyszę kochany. Czy to normalne tak się zwracać do kolegów z którymi się pracuje? Czuje do żony niechęć, odrazę. Gorycz i poirytowanie prze zemnie przemawiają. Rozmawiałem z żoną na ten temat ale ona nic złego w tym nie widzi.

Kiedy mówi zdrobniale moje imię albo mówi kochanie czuję niesmak i te słowa nie mają dla mnie żadnego wydźwięku, tworzenie bliskości nie działa na mnie.

Jesteśmy razem od 15lat. Seks to ciągle moja inicjatywa i raczej czuje się zaniedbywany, jest słaby.

Relacje średnie.

Proszę o podpowiedź. Co myślicie o takich relacjach w pracy ze strony kobiety.

dziękuje bardzo
Tez tak mówie. W zasadzie jestem na tyle przyzwyczajona, że nawet tego nie zauważam. To leci z automatu, wiec ciężko byłoby mi się tego pozbyć. Jednak nie widzę ku temu powodow, wiec nie probuje.
Problemem są u was słabe relacje i niesatysfakcjonujący seks. To nad tym trzeba popracować. Gdyby w związku wszystko było ok to byś nie roztrząsał takich rzeczy po 15 latach. Pomyśl co możecie zmienić, aby poprawić całokształt? Co jest przyczyną tego, że wam się nie układa i skąd to się wzięło?
Laief jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując