Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szybkie randki czy mają sens, był ktoś?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2022-12-28, 19:20   #1
Kabashaki
BAN stały

Szybkie randki czy mają sens, był ktoś?

Witam,
mam pytanie, czy ktoś uczestniczył w Speed-dating w ostatnim czasie? Może kiedyś było inaczej, albo ja zderzyłem się z brutalną rzeczywistością.
Wygląda na to, że to taki Tinder w rzeczywistości za który się płaci.
Otóż na początku grudnia byłem na czymś takim u siebie w mieście, duże miasto ok 500 tys mieszkańców, 20 osób (Panów i Pań), wszystko super, wyniki były takie że odwzajemniły poznanie mnie dwie Panie - szybkie randki wiek 28-38 lat

Niestety już na tym etapie jedna z Pań w ogóle się nie odezwała, natomiast z druga rozmawialiśmy długi czas, aż do teraz Świąt i przestała się odzywać, mieliśmy się po świętach umówić i nici..
Daje sobie czas do 10 stycznia ale może jestem naiwny...

Czy wg Was też to jest bezsens? Czy jednak warto na to iść? No bo portale czy apki randkowe funkcjonują podobnie ale nie trzeba płacić. Jeśli jest problem z umówieniem się ponownym, czy tez ogólnie indywidualnie sam na sam, to po co na to chodzić?
Zna ktoś parę która była ze sobą kilka miesięcy chociaż z takich randek?

Nie wiem co o tym myśleć ale jestem nieco zniesmaczony, oczywiście nie oczekiwałem że poznam tam miłość swojego życia ale żeby nie umówić się? Popisać sobie czy pogadać przez telefon to mogę z dziewczyna z internetu też, po co na takie coś chodzić?
Kabashaki jest offline Zgłoś do moderatora