Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2008-09-10, 07:39   #596
gayenka
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Właśnie się dowiedziałam, że na 100% ona chce mnie zwolnić. Już szuka kogoś na moje miejsce.
Cytat:
Napisane przez bossy Pokaż wiadomość
Masz rację. Ale ja myślę co zrobić. Nie lubię jej. Może niech to zapamięta..
Bosiak dzwon do PiPu soro ona sobie tak pogrywa to zadzwon i powiedz ze cie chce sciagnac z L4.Mozesz jeszcze pomyslec,pewnie sie znajdzie cos co przeskrobala.
Trzymaj sie i pamietaj zes twarda baba
Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość

Dziewczyny czuję się jak staruszka Przewio mi szyję i w ogóle nie mogę się obracać w lewą stronę, tak mnie boli, zresztą poza tym, że boli, to po prostu nie dam rady się za bardzo obrócić, bo "zablokowało" mi tą szyję - muszę tułowiem i się czuję nienaturalnie

A wczoraj zarejestrowałam się do okulisty, bo coraz szybciej męczą mi się oczy, czasami bolą i obawiam się, że przynajmniej do komputera będę musiałą mieć okulary...
Snow kochana
Owin sobie szyjke czyms cieplym moze?albo jakas masc?

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Dobry

No a teraz opowiem Wam mój sen Hosenka tu ma swojego kosza sprzed lat a mi się dziś śnił kolega z podstawówki, którego też nie widziałam chyba ze 6 lat i najlepsze, że on mi się nigdy nie podobał(tzn. przystojny był, ale nie w moim typie) no i śniło mi się, że przyjechał do mnie i się całowaliśmy
Jak się rano obudziłam to mialam taką mine --> [/COLOR]
Isus

Wstalam i juz nie czuje sie jak jez przejechany przez auto
Krecik ma przyjechac dzisiaj wieczorem do mnie a ja choc nie czuje sie jak jez to dalej tak wygladam () .
Nie wiem co chce zjesc...ale napewno cos duźego
se stehny váhy, tě každej zná,
tě každej zná, tě každej zná
a když Tě ochutná,
ví, že víš, že...

gayenka jest offline Zgłoś do moderatora