2023-01-09, 08:51
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odchudzanie 65 Plus
Cytat:
Napisane przez Bogusia1935
Swieta i po Swietach , goscie sie porozjezdrzali, lodowka prawie pusta . Wczoraj wydrukowalam sobie pare rezept ....3 razy w dzien jesc do 400 kcal jeden posilek , nie przekroczyc 1500 kcal w dzien .
Jutro o 10 rano ide do studia sportowego na 1 miesiac probny zajecia.
Inaczej madrzej sie odzywiac i spacery bardzo lubie.
Tez lubie rower, ale latem sie wywalilam i bardzo kolano sobie podrapalam, bardzo zle sie goilo. jakos tak dzis boje sie roweru.
Juz myslalam rower na 3 kolach dla doroslych. ale nie mam gdzie trzymac .
Obejrzalam sie nago w lustrze,z boku , widok straszny , jak to sie stalo ze tak pozwolilam , to przytywanie bylo powolutku ale ciagle do przodu.
Dzis sie zwazylam i mam 90 kilo a zwrostu 156 cm. Powinnam wazyc okolo 56 kg. i tak wazylam jak bylam mloda i piekna ,musze tez napisac ze dzis mam 66 lat i jestem na emeryturze.
Chwilowo na dzis chce schudnac 5 kilo, sama jestem ciekawa jak dlugo bede potrzebowac czasu .
Ubranie na sport mam, rozne potrawy wydrukowane.
I postanowilam , to co sie wie co nie jest dobre wyeliminowac. Jak kartofle ( ktore kocham) , biale pieczywo i.t.d.
Mam wydrukowana tabele ile co ma kalorii. bede gotowac i sprawdzac ....czasu mam duzo.
Chce tez wprowadzic , po kolacji wyjsc na spacer przed spaniem, oczywiscie kolo domu oswietlonymi ulicami . I autkiem objechalam te ulice i wyszlo mi okolo 3 do 4 kilometrow , w zaleznisci czy chce szybciej czy troche pozniej do domu wrocic.
Kupilam sobie dobry stabilny parasol , zeby nie miec wymowki ze pada to nie ide.
Abym tylko nie stracila motywacjii ,tego sie najbardziej boje .....ale zaczynam .
Prosze mi kibicowac albo sie dolaczyc , bedzie mi milo.
A pozniej zobaczymy. pierwsze 5 a pozniej nastepne i.t.d.
|
Masz jakieś przeciwskazania odnośnie ziemniaków? Pytam, bo ogólnie to jest jeden z najlepszych produktów na redukcje i bardzo zalecany, dlatego zastanawiam się co jest powodem.
|
|
|