Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ocenianie wartości ludzi przez pryzmat atrakcyjności
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-09, 20:39   #21
Piotrek95
Raczkowanie

Dot.: Ocenianie wartości ludzi przez pryzmat atrakcyjności

Cytat:
Napisane przez chacaos Pokaż wiadomość
Ale to jest w 100% wasz problem, tzn tych desperatów i biednych pokrzywdzonych mężczyzn, którym się nie powodzi na tinderze.
Dlaczego nazywasz mnie desperatem? Przecież ja tylko zarzuciłem temat i nikogo nie atakuje. Koszmarne maniery.

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Plantacja_ Pokaż wiadomość
Przecież dziewczynom też czasem ciężko jest znaleźć odpowiednią osobę na tinderze i wcale nie jest łatwiej niż facetom.
Myśle że w większości tych wykopowych desperatów (pewnie autor wątku czyta wykop i tego podobne sorta) nie odpowiada to, że dziewczyny mogą mieć jakiekolwiek wymagania, a nie biorą pierwszego lepszego z brzegu, bo jest facetem.
Pewnie autor tego artykułu zatrzymał się w czasach, kiedy to trzeba było skakać wokół mężczyzn i bardzo go boli, że to sie zmienia.
Zresztą nie oszukujmy się, polscy faceci nie są zbytnio atrakcyjni. Duuuuużo więcej jest ładnych dziewczyn, które dbają o siebie niż facetów. Tutaj stosunek jest jakis 1:15 (jak nie więcej). Nic dziwnego, że nie każda dziewczyna przesunie w prawo.
Teraz w nowym pokoleniu trochę się to zmienia, ale wciąż jeszczcze wolno.
Może trzeba się zastanowić, dlaczego się nie udaje? Może trzebać poprawić coś w swoim wyglądzie i zachowaniu? Tam najprędzej szukać przyczyny niepowodzenia.
Znam kilka dobrych związków z tindera, ale Ci faceci są po prostu normalni.
Jakoś wszyscy w porządku faceci w moim otoczeniu są w szczęśliwych związkach, albo szukają drugiej połówki, ale bez spiny i bez nachalności.
Wpiszcie sobie hasztag #p0lka (zero[0] jako 0) na wykopie, przecież obrażanie dziewczyn przez "naszych" facetów jest na porządku dziennym, nic dziwnego że nikt nie chce się spotykać z takimi toksykami, co myślą że należy im się każda dziewczyna.
Zgadzam się z Twoją wypowiedzią. Tak, czytam zarówno wykop jak i wizaż, bo lubię obserwować skrajne żywioły
Piotrek95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując