Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny młode 2023!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-10, 09:06   #1804
Sz05
Zakorzenienie

Dot.: Panny młode 2023!

Cytat:
Napisane przez GuiltyAsF_ck Pokaż wiadomość
No to mnie też załamuje z jednej strony mnie to nie interesuje, ale mam takie momenty, że jednak się zastanawiam czy nasze wesele nie będzie przez to "gorsze"

Z tego co wiem to przy takich naukach parafialnych, co chodzi się kilka razy w różne dni to jest "co łaska". Jak nie jest opisane ile trzeba zapłacić to obstawiam, że to może być w ten sposób

No na to bym nie wpadła obsłudze będziemy dawać wódkę na odchodne, bo teraz taka zasada, że nie piją na weselu. Nie to co jeszcze parę lat temu, ze gość z zespołu był taki nawalony, że trzymał się saksofonu, żeby się nie przewrócić, a gibał się jak gałąź na wietrze

Hmmm, w sumie racja, że tak może być. Moja znajoma też wtedy idzie to się z nią dogadam ile dajemy.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kasiunia788742 Pokaż wiadomość
Bo wiadomo, że każdego wesele jest najlepsze (zawsze z relacji gosci), każdemu się wszystko podobały, było wspaniałe a panna młoda była najbardziej oryginalna, inna, cudowna

Tak, grupy ślubne to złoto

Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka

"inną suknie znajdź, zaszalej, w tej wyglądasz jak do Komunii, ślub raz w życiu się ma, co sobie będzie żałować"