Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowe 2023
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-10, 13:56   #531
theali
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowe 2023

Cytat:
Napisane przez Oska87 Pokaż wiadomość
[emoji848] No mi właśnie gin, nagle na ostatniej wizycie kazała mierzyć, no i tak wychodzi, wcześniej miałam badanie moczu i białka nie było, za to leukocyty, ale nic gin nie mowila na to, więc chyba końcowo w miare ok.
No następna wizyta u gin w czwartek, więc zobaczymy. Ciekawi mnie ile wizyt jeszcze będzie, czy na końcówce jest ich więcej? Kiedy dostaje się skierowanie na te powtórne hiv +gbs itede? Wolałabym wiedzieć plus minus bo ta moja gin trochę roztrzepana, żeby w razie co, przypilnować.
U mnie już po tamtym jednym dniu się białko pojawiło [emoji53] Ale w tamtej ciąży od mniej więcej 30 tc do porodu (37+5) chodziłam z takim ciśnieniem, jak piszesz, biała nie było i wszystko było okej. Chociaż możliwe, że jednak wpłynęło to na łożysko i przez to syn był wtedy bardzo malutki.

GBS miałam pobrany na wizycie w 35+4, dzisiaj odebrałam wynik. Wtedy też dostałam skierowanie na resztę badań (wybieram się jutro w sumie), a wizytę mam za tydzień w 37+4. Chociaż może jakimś cudem do niej nie doczekam? [emoji28]

Cytat:
Napisane przez Jon_Snow Pokaż wiadomość
A położna obejrzała moją brodawkę i nic mi nie doradziła, wygląda jak naderwana i wg niej cokolwiek by nie zrobić to i tak przy karmieniu się będzie rozchodzić ta rana. Nie wiem już co dalej robic.
Karmienie przez kapturki do czasu podgojenia, a między karmieniami wietrzyć (choćby z muszlami)? Moja położna przy takiej poranionej brodawce zasugerowała mi też Tribiotic, żeby nic się nie nadkaziło, tylko to trzeba dokładnie zmywać przed karmieniem.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
theali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując