Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Druga randka po raz pierwszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-10, 21:56   #7
DrDoom
Rozeznanie

Dot.: Druga randka po raz pierwszy

Cytat:
Napisane przez Piotr555 Pokaż wiadomość
Hej,

Zwykle moje relacje z dziewczynami kończyły się na pierwszym spotkaniu, tym razem jednak dziewczyna zgodziła się na drugie. Na pierwszej było bardzo fajnie, przegadaliśmy 2 godziny i wciąż są rzeczy o które chcę ją zapytać więc myślę że tematów nam nie zabraknie. Zakładając że druga będzie równie dobra jak pierwsza, nie jestem pewny jak powinienem ją zakończyć. (pierwsza skończyła się na tym że odwiozłem ją, chciała mi oddać kasę za jedzenie, ja odmówiłem i powiedziała że na drugiej ona stawia, dodając coś o sprawdzeniu innej miejscówki - nie dosłyszałem, potem pa pa i tyle).

Wiem że nie ma złotego środka, żeby być sobą i żeby pójść za chwilą. Planowałem na koniec powiedzieć jej coś w stylu że bardzo miło spedzam z Tobą czas i że chciałbym to kontynuować. (nie piszemy do siebie miedzy spotkaniami, umawiam sie, pytam w dzień spotkania czy aktualne i tyle, tak to wyglada/ło). I właściwie to nie wiem jak zachować się gdy usłyszę odpowiedź, jasne jak powie że ona nie to powiem że rozumiem i nie ma problemu, ale jeśli powie że ona też by chciała to może spróbuję ją pocałować? to dobry pomysł? eh wiem że to rozkminiam za bardzo, ale jestem zestresowany w takich chwilach. Czy w ogóle opłaca się mówić taki tekst? Dodam jeszcze że przyjeżdżam po nią i odwożę ją autem, więc nie wiem czy pocałunek w aucie będzie jakoś super komfortowy, tym bardziej jeśli ona się nie zbliży, ja pewnie będę się musiał zbliżać pomału, czy takie zbliżanie pomału w ogóle jest ok, w sensie lepsze od nagłego? Poproszę o jakieś rady, jestem kompletnym laikiem w tym temacie. Czy może lepiej wyjść z auta jak ona wyjdzie i wtedy, to jakoś zbyt serialowo brzmi, no i w aucie pewnie intymniej, mniejsza szansa ze ktoś nas zobaczy.
Paralizatorem w aucie i masz 2-3min żeby całować ile wlezie zanim odzyska kontrolę nad ciałem.

A tak na serio, to co tu rozmyślać, w aucie, wyjść z auta, ktoś zobaczy

? Co macie po 12 lat czy małżeństwa. Nie ma co planować do przodu, nie ma co wyskakiwać przed szereg, takie rzeczy wychodzą naturalnie w odpowiednim momencie i nie musi nim być 2 randka.
DrDoom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując