2023-01-11, 15:16
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Związek z Turkiem - ALANYA 2022
Cytat:
Napisane przez MelekAlexandre
Wakacje 2022 - Turcja-Alanya
W sierpniu wraz z bratem poleciałam na 2 tygodniowe wakacje w Turcji. I stało się...Przy pierwszym śniadaniu poznałam go... Faceta o nietuzinkowej urodzie. Znajomość zaczęła rozwijać się od początku wyjazdu. Spędziliśmy kilka wspólnych wieczorów (ponieważ w ciągu dnia pracował - jest kelnerem w hotelu w którym się zatrzymałam). Po moim powrocie z wakacji nadal utrzymujemy kontakt. On pisze codziennie, bardzo dużo rozmawiamy na kamerce itd. Wszystko szło w dobrym kierunku do czasu dziwnych zachowań. Gdy zapytałam o jednego z jego przyjaciół. Strasznie się zdenerwował, poirytował tym, że pytam o jego przyjaciół, stwierdził, że nie poznam go lepiej, pytając o nich, że jest bardzo zazdrosny. Już kilka razy wcześniej pokazał, że bywa (Kwiaty od klienta, zajęty telefon). Nie robię sobie nadziei, chce go poznawać, mino tych kilku sytuacji. Powiedzcie proszę co o tym myślicie ? Jak widzicie to z boku ? Może któraś jest w podobnej sytuacji ?
|
A właśnie że robisz sobie nadzieję. Nie okłamuj siebie i nas. Patrz jak zatytułowałaś wątek. Chciałabyś żeby to był magiczny traf i wyszedł z tego związek, robisz sobie nadzieję.
Z boku to jesteś kolejną naiwniarą marnującą swój czas i emocje na internetowe gadki-szmatki po angielsku która racjonalnie wie że nic z tego nie będzie i wie że najzdrowiej by było uciąć kontakt - ale nie chce tego zrobić i chce troszkę to przeciągnąć z desperacji więc wyszło że okłamie samą siebie i innych że "nie robi sobie nadziei" żeby przeczekać kilka miesięcy bez poczucia wstydu bo przecież "to nic takiego, wcale się nie zaangażowała"
|
|
|