2023-01-12, 07:30
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Clare Blanc
[1=1049fcf7f74b9bbd9e896b0 64bc98e90e22ff320_640d160 2d9fab;89463689]Dziękuję
A widzisz różnicę pomiędzy tym produktem a rozświetlaczem? Mam z Clare złoty rozświetlacz (nie brokatowy ) i nie wiem, czy to mi niezbędne do życia Wczoraj napaliłam się trochę na niego, a później zaczęłam w sobie szukać rozsądku  I czy nie podkreśla niedoskonałości? Na blogu Delicious Beauty tylko go widziałam (wraz z wideo), błysk jest chyba mocny?[/QUOTE]
No właśnie jak go kupiłam to przez kilka dni używałam go jako rozświetlacza, bo miałam wrażenie że jako pudru nie bardzo umiem go używać (za dużo mi się nabiera)-w tej formie jest bardzo subtelny, widać go jako taflę i podoba mi się. Teraz już doszłam do tego jak wyglada najlepiej-nakładam go duzym pędzlem, ale muszę go mieć rozsypanego bardzo równomiernie i w minimalnej ilości. Czasem nakładam go więcej na kości policzkowe i rozmiatam na resztę. Podusmowując:lubię go , ale w sumie nie jest mi za bardzo potrzebny.Jestem jednak maniaczką rozświetlaczy i zostawiam go bo jeśli mi się znudzi na całą twarz to na pewno zużyję jako rozświetlacz Raczej nie podkreśla niedoskonałości nałożony w minimalnej ilości, ale efeku botoksu to nie widać Może jednak podkreślać pory, tak myślę .Dodaję zdjęcia .
|
|
|