Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związek z Turkiem - ALANYA 2022
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-12, 13:08   #35
MelekAlexandre
Przyczajenie

Dot.: Związek z Turkiem - ALANYA 2022

[1=b7c523c48d685fff13c5db5 a9d3e58ccf0b35a9f_65555d0 8413b4;89464488]Wg mnie jesli chlopak pozwala sobie na takie kontrolujace komentarze juz na poczatku zwiazku to ogromny red flag niezaleznie od narodowosci[/QUOTE]

- tak, oczywiście, jest to bardzo zastanawiające. Po rozmowie na ten temat, sytuacja już się nie powtórzyła, stąd też moja ciekawość na ciągniecie te znajomości i sprawdzenie czy tak jest faktycznie.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez noqtore Pokaż wiadomość
Jeśli to objaw tego, że mu zależy, to idąc tym tropem - będzie taki zawsze.

Pytanie do Ciebie, czy chcesz być w związku ze skrajnym zazdrośnikiem, który będzie zabraniał Ci mieć kolegów, robił awantury o dobre relacje w pracy, nie wiadomo co jeszcze dojdzie - co chwilę będziecie się o to kłócili.
Nie, na pewno nie chciałabym być w takiej relacji. Tylko porozmawialiśmy o tym i sytuacja na razie się nie powtórzyła, dlatego chcę dać tej "relacji czas". Myślę, że na prawdę jest wartościowy a niektóre zachowania wynikają z kultury i można nad nimi popracować. Dużo rozmawiamy, poznajemy się i myślę, że tego typu sytuacje też uczą nas czegoś o sobie.
MelekAlexandre jest offline Zgłoś do moderatora