2023-01-12, 20:42
|
|
nieprzyzwoita
|
Dot.: Walka o cycki
Cytat:
Napisane przez toma90
Witam, mam 32 lata i proszę o poradę, sprawa jest poważna. Otóż moja wspaniała żona chce zacząć chodzić w staniku, nie daje mi to spokoju od kiedy mi to zakomunikowała. Aktualnie nie posiada żadnego stanika bo zanim się poznaliśmy wszystkie jej wyrzuciłem i udało się przemówić aby przestała nosić i mnie posłuchała, a teraz chce zacząć staniki kupować i je nosić. Chcę w głupi sposób wyrządzić krzywdę moim cyckom, a ja nie mogę na to pozwolić bo je kocham.
Jestem typem faceta, który dba o żonę jak i o jej cycki, a one są cholernie dla mnie ważne. Moje cycki są bardzo duże i pełne, mega jędrne, bardzo kształtne okrągłe, otoczki-aureolki są brązowate również są okrągłe jak i sutki, które są cholernie sterczące na około 1cm, tak mógłbym je opisać. Moje dwie dłonie złączone razem nie są w stanie w całoście objąć jej piersi.
Praktycznie codzienne poświęcam swój czas na masowanie i rozmasowywanie cycków taki masaż ujędrniający relaksujący stosuje. Sam w rossmannie kupuje różne balsamy i inne kosmetyki z myślą o niej. Cycki są bardzo zadbane i bardzo zdrowe, duża w tym moja zasługa, a ona chce to wszystko zaprzepaścić.
Naukowo potwierdzone, że noszenia stanika doprowadzi jedynie do rozkształcenia piersi, skutkiem noszenie stanika jest też osłabienie mięśni klatki piersiowej, a to z kolei jest bezpośrednią przyczyną opadania piersi. Dużo o tym pisze w internecie.
Moje cycki w ogóle nie opadają są skierowane bezpośrenio na mnie.
Co robić ?
|
cytuję ku pamięci
to żony cycki czy Twoje, bo się coś miotasz w opisie
|
|
|