Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 67.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-13, 11:57   #2169
Natuś-77
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko co chcecie wiedzieć a nie macie kogo zapytać, cz. 67.

[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;89465471]U mnie pogoda .ujowa, wiec chyba zrobie w weeekend [/QUOTE]Ja już, kupiłam fasolę[emoji5]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Czego mogą być powodem mdłości i odbijanie się, głównie rano? Od poniedziałku tak mam.

Nie jestem w ciąży (powtarzałam test trzykrotnie), trochę zmieniłam dietę - pilnuję kalorii, raczej nic nie wykluczyłam, tylko ograniczyłam ilość kcal, zaczęłam też suplementować żelazo. Mam stwierdzony refluks, ale regularnie biorę leki.
Żadnych nowych leków, niczym się raczej nie zatrułam.
Żelazo to główny winowajca.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
O nie [emoji17] lekarz w ogóle nie poinformował mnie o tym, że może tak być. Czy jest szansa, że organizm się przyzwyczai, czy jakiś probiotyk pomoże czy po prostu odstawić? Tyle co w tym tygodniu byłam u lekarza
Spróbuj zmienić godzinę przyjmowania.