2008-09-10, 09:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część VI ::..
Cytat:
Napisane przez Ska
whoa Maju super wymiary!
najfajniejsza sprawa to talia - szybko spada i bardzo cieszy  podobnie jest z brzuszkiem. a swoją drogą to chudziutkiego go masz 
i też jesteś na utrzymaniu, prawda? czy jeszcze coś działasz na spadek wagi?
a ile wzrostu? pewnie już o to pytałam, ale zapominalska jestem
edit: ninaad ja myślę, że woda mi zapewnia taki sukces, bo pije ok 2 litrów dziennie. i z rana kawę zbożową z mlekiem. a tak to nic - soki owocowe od czasu do czasu..
nie wiem jaka może być przyczyna Twojego spadku formy, skoro tak ładnie się odżywiasz.. morfologia wskazana 
|
Mam 168 cm wzrostu czyli chyba podobnie jak Ty 
Staram się utrzymać to co mam, a jakby spadł jeszcze z 1kg to może być 
Ja piję bardzo dużo - wody, herbatek (zielona, czerwona, biała), kawkę staram się ograniczać do 1, max 2 dziennie.
[1=1111c4b9c157e15532fa9e2 7a07e9b9b22376b0b_6593527 3b71bb;8946386]Gratuluje dziewczyny wspaniałych wyników Naprawde aż miło poczytać o waszych sukcesach
ninaad też mam problemy z wypadającymi włosami Jem vitapil i drożdze, a one i tak lecą [/quote]
Dzięki Cykadko Ty też masz piękne rezultaty prawda? 
Na wypadanie włosów bardzo wpływa dieta, pora roku, szampon itd.
Mi jakoś słabo pomagają te wszystkie suplementy, ale słyszałam, że najlepszy jest Revalid.
Stosowałam też ampułki Vichy i Seboradin, ale czy pomogły, pewnie wszystko po trochu pomaga 
Włosy od dawna myję szamponem wzmacniającym Neril, stosowałam też tonik Neril. Wszystko do kupienia w aptece i wg mnie wzmacniają włoski 
Teraz przyjmuję wzmacniające kropelki ziołowe Gynex (od wszystkiego ) + żelazo z wit.C + kwas foliowy (od kilku m-cy) + magnez
Czyli sporo tego
|