Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starania o dziecko od 2022
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2023-01-21, 10:53   #5506
Oska87
Wtajemniczenie

Dot.: Starania o dziecko od 2022

Cytat:
Napisane przez natkurka Pokaż wiadomość
No ja juz sie nauczylam z tym niejako zyc bo ja wiem ze ciezko nam cokolwiek zaplanowac. Kiedys bylam bardzo nerwowa ale teraz nauczylam sie byc sama ze soba, lubie bardzo sama spedzac czas wiec mi to tak nie przeszkadza ale chyba w ciazy potrzebuje wiecej atencji. No a tu zonk…
Nooo, ja akurat cenie sobie więcej spokoju w ciąży, przynajmniej od rana mogę pobyć trochę sama. [emoji28] jest to dla mnie dość kojące, o tyle takie niespodzianki to w ogóle nie mój świat. Ale to też kwestia tak jak mowisz przyzwyczajenia. No i u nas, że mój grzecznie cały czas w domu siedzi, w sensie nie ucieka do kolegów czy do braci, od zawsze.
Pyta nawet czy może jechac do brata na chwilę itp. Co jest bardzo miłe.
Tak jak alko,.o matko ile mam ma z tym problem to jakas abstrakcja.
Faceci nie widzą problemu nigdy, same mamy też często nie widzą problemu.
Mój np piwko pije bardzo okazjonalnie, nigdy nie codziennie, co najwyżej w weekend 1 czy dwa i tyle. I też nie co tydzień.

Ja też wielkim fanem alko nigdy nie byłam, ale zdarzało nam się czasem i do wódeczki razem usiąść, średnio raz w miesiącu czy co dwa.
Także tu ukłon w strone facetów tych nie uważających ze piwo to podstawa dnia.
A niestety czesto tak się zdarza, I to nie jedno a czasem i dwa czteropaczki. Co ciekawe w normalnych rodzinach a nie jakos stricte patologicznych.
W ogole mój juz coraz rzadziej pozwala sobie na.piwko, a od połowy lutego to sam mówi że nie tknie nic.

Wysłane z mojego SM-M317F przy użyciu Tapatalka
Oska87 jest offline Zgłoś do moderatora