Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dlaczego dziewczyny na spotkania chcą przychodzić z koleżankami?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-21, 19:41   #121
quru93
Raczkowanie

Dot.: Dlaczego dziewczyny na spotkania chcą przychodzić z koleżankami?

Zwrot akcji...

Napisałem do koleżanki 4, miała jechać z koleżanką 3 spotkać się ze znajomymi poznanymi na wakacjach. Ja z kolei miałem jechać do ich miejscowości na dwudniowe zawody. Okazało się, że dziewczyny jadą dopiero po południu, więc idealnie się złożyło, bo ja już skończę grać w zawodach. Zaproponowałem, że je podwiozę. Koleżanka 4 wcześniej pisała, że pewnie krótko im zejdzie i później możemy się spotkać.

Kiedy skończyłem grać, napisałem do koleżanki 4. Wziąłem je i pojechaliśmy do mojej miejscowości (te ponad 70km). Dziewczyny prawie nic się nie odzywały, koleżanka 4 pół drogi przespała, trochę porozmawiałem z koleżanką 3. Kiedy dojeżdżaliśmy coś zaczęły mówić między sobą, że nie wiedzą ile im zejdzie spotkanie ze znajomymi, o 3 rano mają pociąg powrotny, więc jakby było krótko to pójdą gdzieś do klubu. Żadnego zainteresowania moją osobą, nawet nie zapytały czy coś dorzucić do paliwa. Fakt, że i tak wracałem ale myślę, że wypadałoby zapytać, w końcu zaoszczędziły to co by wydały na pociąg w jedną stronę.

Także podsumowując mieliście racje, nic z tego nie wynika. Z koleżanką 1 miałem dużo lepszy kontakt, z tym że ta mnie wykorzystywała na całego. Z koleżanką 2 często piszę i spotykamy się ale na zasadzie czysto koleżeńskiej.

Może to brzmi jak trolling ale ja nie trolluje, tylko za bardzo sobie te dziewczyny widealizowałem, myślałem że może coś z tego będzie, tymczasem jest tu bardziej tak jak moja siostra mi mówiła (odnośnie koleżanek 1 i 2, tych 2 pozostałych nie zna), że to są takie typowe dziewczyny, z którymi można wyjść na imprezę, napić się alkoholu i nic więcej, żaden materiał na przyszłą partnerkę. Wszystkie 4 nie mają chłopaków już od dłuższego czasu a jeśli były w jakiś związkach to było to chwilowe.

---

Jeśli chodzi o byłą dziewczynę mojego brata to nie pomyślałem, że rzeczywiście mogła zostać zgwałcona. Raczej wydawała mi się właśnie taką "łatwą". Ale mogłem się mylić. Natomiast ja bratu nie doradzałem/nie odradzałem. Nie spodobało mi się już to jak przyszedłem do niego do internatu, poznałem tą jego ex i za chwilę jak przyszli koledzy to ta się zaczęła przytulać, wręcz obściskiwać z tymi kolegami. Dla mnie to było dziwne i to jeszcze przy moim bracie.

Edytowane przez quru93
Czas edycji: 2023-01-21 o 19:46
quru93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując