Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogrodnicy i działkowcy + off top. Nasze ogródki, działki, tarasy i balkony.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2023-01-22, 17:32   #11
pempek
Zakorzenienie

Ogrodnicy i działkowcy + off top. Nasze ogródki, działki, tarasy i balkony.

Cytat:
Napisane przez Nimfa20Melman Pokaż wiadomość
Ale masz pięknie

A jak sprawdza się altanka jak mocno wieje? Też chciałam taką, ale nie wiem czy mi by kiedyś jej nie porwało Jest jakoś specjalnie przymocowana?

A co to za rośliny przy altanie?

A zwierzaki nic nie łamią i nie kopią? Bo moja sucz lubi kopać, wyznaczyłam jej miejsce do kopania, bo- spoko- rozumiem, że czasem potrzebuje, ale ona kopie wg. własnego uznania

Dziękuje 🤩 u Ciebie tez super, tak sielsko[emoji7]

Altanę mam 3 sezon, tzn teraz będzie 3, w pierwszym nic totalnie się z nią nie stało, w zeszłym roku podczas burzy złamał się jeden wierzchołek, No ale dałam za nią w jysk 500 zł wiec się cudów nie spodziewałam [emoji6]

Koło altany kasz na myśli drzewa? To sumaki, mam tam tez perukowce i różne pnącza [emoji4]

W zeszłym roku stworzyliśmy tez strefę basenowa[emoji28] mój ulubiony relaks latem to moczenie [emoji527] na materacu[emoji28]IMG_1674408750.328393.jpg
Zwierzaki czasem coś kopia, ale raczej nie niszczą, maja swoją strefę i tam nikt się nie przejmuje czy jest trawa czy jej nie ma [emoji6]

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
pempek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując